Space management

Miten saat tiloistasi parhaan hyödyn irti space management avulla?

Space management erillisillä antureilla ja yksinkertaisilla tiedoilla

Antureidemme ja datan avulla saat nopeasti yleiskuvan siitä, miten työpaikkasi käyttää koko tilaa – säästät rahaa, optimoit ulkoasun ja työskentelet ESG:n ja kestävän kehityksen parissa space management avulla.

Voimme auttaa sinua mittaamaan sekä huonetasolla RoomAlyzer MINI -anturillamme että työpöytätasolla pienellä MICRO-työpöytäanturillamme, joka painaa vain kolme grammaa ja on markkinoiden huomaamattomin anturi. Kaikki tiedot ovat yhdessä paikassa. Saat vertailevia yleiskatsauksia, lämpökarttoja ja analyysejä, joista näet, mitä laitteistasi käytetään eniten/vähiten – ja paljon muuta. Space management avulla saat yksinkertaista tietoa, jotta voit ryhtyä toimiin ja hyödyntää tilasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Toimiston ja työpaikan parempi hyödyntäminen tiedon ja datan avulla.

RoomAlyzer edistää space management antamalla sinulle yleiskuvan :

 • Pöydät: Mittaa, kuinka usein pöytiäsi käytetään. Voisiko osan niistä poistaa? Vai onko huoneita, joissa pöytiä todella tarvitaan? Anturimme voidaan liittää suoraan varausjärjestelmääsi.
 • Kokoustilat: Istuuko 2 vai 12 henkilöä, kun huone on käytössä? Onko teillä liikaa tai liian vähän kokoushuoneita? Voisiko ne muuntaa tai jakaa useampaan huoneeseen?
 • Toimistot: Kuinka monta ihmistä käyttää suuria toimistoja? Voisitteko kenties tyytyä pienempään ja halvempaan vuokrasopimukseen? Tai vuokrata kerros muille. Voisitteko hyödyntää tiloja paremmin, käyttää niitä tehokkaammin ja käyttää rahat johonkin muuhun?
 • Yhdistyksen tilat: käytetäänkö niitä koko ajan, kuten yhdistys sanoisi, vai vain satunnaisesti? Voiko useampi järjestö jakaa tilan?
 • Luokkahuoneet: onko meillä käytettävissä tiloja? Kuinka monta ihmistä käyttää tiloja, kun niissä on opetusta?
 • Tilat: voiko lämmitystä vähentää tiettyinä päivinä? Vai onko tilaa muille tunneille?

MICRO-pöytäanturi - pieni, tehokas langaton anturi, jossa on pitkä akun kesto.

Jos haluat mitata pöytien ja kokoushuoneiden todellista käyttöä, MICRO-pöytäanturi on ihanteellinen ratkaisu space management. Pikkuruiset anturit ovat enintään postimerkin kokoisia, ja ne voidaan asentaa nopeasti ja helposti pöytien alle. Sieltä ne lähettävät tietoa langattomasti ja antavat selkeää tietoa RoomAlyzer-järjestelmään. Tiedot näytetään lukujen, kaavioiden ja erilaisten tilastojen ja analyysien muodossa tarpeidesi mukaan. Samalla voit käyttää tarroja tiettyjen anturiryhmien seuraamiseen. Tiedot voidaan myös siirtää esimerkiksi käyttämääsi varausjärjestelmään.

Antureiden käyttöikä on kahdeksan vuotta, ja ne on liitetty verkkoon pilviliittimen kautta, joka hallitsee useita taulukoita ja neliömetrejä kerralla. Muilta osin ei ole kaapeleita. Minkään näistä elementeistä ei tarvitse häiritä Wi-Fiasi, joten ratkaisu on valmis asennettavaksi ja käyttöönotettavaksi, mikä auttaa sinua space management.

Tehokas yleiskatsaus: Miksi space management on järkevää?

Tilojen ja toimintojen johtajina on monin paikoin vaikeampi arvioida: Kuinka paljon tilaa todella tarvitsemme? Olemme käyneet läpi muutosvaiheen, jossa monet meistä työskentelevät yhä enemmän kotoa käsin, joten emme ole toimistossa yhtä paljon kuin ennen. Jotkut meistä saattavat myös olla paljon poissa toimistolta.

Oli syy mikä tahansa, toiminnanjohtajana saatat tuntea, että kokoushuoneita, pöytiä ja työpisteitä voitaisiin käyttää tehokkaammin, jos tietäisit, kuinka paljon niitä todella käytetään. Antureidemme avulla saat tarkan kuvan siitä, miten neliömetrejäsi ja toimistojasi todellisuudessa käytetään – ja mihin aikaan viikosta tai päivästä. Kaikki tiedot kerätään RoomAlyzer-järjestelmään, ja ne voidaan myös lähettää järjestelmiin, joiden kanssa jo työskentelet. Tämä tarkoittaa, että sinulla on dokumentaatio, jota voit käyttää perustellaksesi mahdolliset muutokset, joita haluat tehdä. Space management ja kiinteistöhallinnolla on paljon tekemistä toistensa kanssa.

Space management-antureiden nopea ja helppo asennus

Yksi RoomAlyzer-järjestelmän eduista on, että anturit on helppo asentaa. Mitään space management-antureita ei tarvitse kytkeä, sillä ne ovat langattomia. Lisäksi ne voidaan useimmissa tapauksissa asentaa niiden mukana tulevan kaksipuolisen teipin avulla.

Jos sinun on asennettava useita pieniä MICRO-pöytäantureita, voimme yleensä tehdä sen puolestasi, ja huolehdimme siitä, että asennus järjestetään normaalien toimistoaikojen ulkopuolella, jotta työntekijöillesi ei aiheudu haittaa. Saamme asennuksen lähes aina valmiiksi yhdessä päivässä.

Heti kun olemme asentaneet space management-anturit, järjestämme aloituskokouksen, jotta voitte aloittaa tietojen käytön. Kaikki tiedot kerätään RoomAlyzer-järjestelmään, ja ne voidaan myös lähettää järjestelmiin, joiden kanssa jo työskentelet. Autamme sinua mielellämme integroinnissa, mutta myös viestinnässä työntekijöidesi kanssa. On tärkeää, että kaikki työpaikalla ymmärtävät, miksi toimenpiteisiin ryhdytään ja että kyse ei ole vain kestävyydestä ja säästöistä, vaan myös sellaisen ulkoasun luomisesta, joka vastaa paremmin kaikkien tarpeita.

Saat tietoja, jotka on kehitetty yhteistyössä laitosjohtajien kanssa

Kun työskentelet space management parissa ja haluat parantaa tilojen käyttöä, tieto ratkaisee. Siksi olemme tehneet tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa varmistaaksemme, että RoomAlyzer-järjestelmä näyttää sinulle tarvittavat tiedot tilankäytön optimoimiseksi ja tietojen käyttämiseksi space management.

 • Järjestelmässä on tietoja, jotka osoittavat muun muassa seuraavaa
 • Mitkä pöydät ovat käytettävissä ja mitkä ovat tällä hetkellä käytössä?
 • Mitkä pöydät ja tilat ovat käytössä minä päivinä ja mihin aikaan?
 • Kuinka monta pöytää ja huonetta on kaiken kaikkiaan vapaana ja kuinka kauan?
 • Käytämme kaavioita, pohjapiirroksia ja lämpökarttoja, jotta saat nopean ja helpon yleiskuvan.
 • Kokoustiloista voimme näyttää sekä Kuinka paljon ja milloin kokoustilaa käytetään?
 • Ja kuinka monta ihmistä kokoushuoneessa on, kun se on käytössä?
 • Teemme yhteistyötä varausjärjestelmien kanssa ja luomme mielellämme integraatioita. 


Mitä voin saavuttaa anturipohjaisella space management?

Anturipohjainen space management voi auttaa sinua säästämään rahaa, parantamaan tilojen suunnittelua työntekijöiden kannalta ja tekemään tilatoiminnoista huomattavasti kestävämpiä (ESG), ja kaikki tämä samanaikaisesti. Optimoimalla ja hallinnoimalla tilojen, kuten toimistojen, luokkahuoneiden, kokoushuoneiden ja yhteisten tilojen käyttöä voit saavuttaa useita tilojen hallinnan tavoitteita samanaikaisesti.

Space management antureiden antamat tiedot antavat tarkkaa tietoa, joka auttaa sinua suunnittelemaan toimiston työtiloja analysoimalla muun muassa toimistojen, kokoushuoneiden ja yhteisten tilojen vaatimuksia. Voit selvittää, kuinka monta ihmistä käyttää työtilaa viikon tai päivän aikana. Nämä tiedot voivat myös auttaa sinua optimoimaan osto-, energia- ja siivousvaatimuksia. Voit säästää paljon rahaa vuokraamalla vähemmän tilaa tai välttämällä uuden tilan rakentamisen, koska hyödynnät paremmin sitä, mitä sinulla on. Space management on myös merkittävä vaikutus ympäristöystävällisyyteen, ja se voi itse asiassa olla suurin energiaoptimointi, jonka voit tehdä.